O NAMA - TAMIL INŽENJERING

Mi smo tim mladih i perspektivnih vizionera a osnovna delatnost naše kompanije u pregrštu usluga koje nudimo je izgradnja stambenih i nestambenih zgrada.

Verujemo da je dobra politika kvaliteta ključ uspešnog poslovanja, a stečeno iskustvo temelj našeg dosadašnjeg i budućeg uspeha.

Kontinuirano razvijamo dodatne kompetencije i unapređujemo naše poslovne standarde i prakse kako bi smo uspešno odgovorili na zahteve tržišta i pružili najbolju moguću uslugu našim kupcima.

Spojem dugogodišnje tradicije i iskustva sa modernim načinom poslovanja planiramo ostvariti još bolje rezultate u budućnosti.

tamil inženjering
+
Uspešnih projektovanja
+
Izgrađenih stambenih kompleksa
+
GODINA ISKUSTVA
tamil inženjering

NAŠA PRIČA

Tamil Inženjering doo je građevinska firma sa sedištem u Zemunu, koja ima široki spektar građevinskih usluga iz oblasti izgradnje stambenih i nestambenih zgrada.

Prati nas dugogodišnje iskustvo, stručni zaposlenici i kompletan tim dostojan kvalitetnog izvođenja radova, a poslovnu filozofiju temeljimo na kvalitetnom i savesnom izvođenju svih radova.

Posedujemo sve potrebne licence i dozvole po zakonu Republike Srbije za prostorno uređenje i građevinarstvo, za obavljanje delatnosti izvođenja radova.

NAŠE VREDNOSTI

POSVEĆENOST

Konstantno se trudimo da usavršavamo postojeće i primenjujemo nove tehnike gradnje i poslovanja kako bi smo nastavili ostvarivati odlične rezultate.

MODERNE TEHNOLOGIJE

Radove izvodimo po zahtevima najsavremenije tehnologije sa ugradnjom najnovijih građevinskih materijala. Radni timovi funkcionalno rade sa kvalifikovanim radnicima građevinske struke, koji su osposobljeni za rad prema zahtevima savremene tehnologije gradnje.

tamil inženjering
tamil inženjering

STRATEGIJA, MISIJA, VIZIJA

Pri izgradnji i uređenju prostora, u mogućnosti smo rešiti sve zahteve naručioca.
Brzo, kvalitetno, funkcionalno, estetski prihvatljivo, a što je najvažnije u skladu sa pravilima struke, normama i pravilima.

Vrhunska oprema koju posedujemo omogućava nam ostvarivanje prestižnih rezultata u poslovanju.

Naše poslovanje volimo da prezentujemo u 4 koraka koja su nam jako važna. 

KVALITET-ODGOVORNOST-POŠTENJE-PROFESIONALNOST!

ZATRAŽITE SAVET

AGENTA PRODAJE!

ZAINTERESOVALI SMO VAS?

VREME JE ZA PREZENTACIJU

NA GRADILIŠTU!

LOKACIJA GRADILIŠTA

Na raspolaganju smo vam uvek, kako bismo zajedničkim snagama ispunili sve Vaše zahteve po najboljoj mogućoj ceni.

ADRESA:

Kneza Mihaila 38,
22330 Nova Pazova

TELEFON:

+381 64 870 4968

KONTAKTIRAJTE AGENTA

MILOŠ ŠMIGIĆ

DIREKTOR PRODAJE

UPIT PUTEM KONTAKT FORME

    © tamil inženjering DOO Sva prava zadržana. Designed by: Lobster design studio